Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-09-13 22:45:27.0

Семінар з програм академічних обмінів та наукових досліджень STOCKHOLM UNIVERSITY на ФПМ

   

13 вересня 2011 року студенти нашого факультету зустрілися з гостем зі Швеції паном Олівером Поповим (Oliver Popov), професором факультету комп’ютерних наук і систем, директором Центру безпеки кібернетичних систем Стокгольмського університету (Stockholm University). Метою візиту пана Попова було встановлення зв’язків між Стокгольмським університетом та НТУУ «КПІ» щодо академічних обмінів та спільних наукових досліджень, зокрема з факультетом прикладної математики.

   

Під час семінару професор Попов зробив презентацію про Стокгольмський університет, в якій розповів про структуру освіти в Швеції, аспекти її інтеграції у Болонський процес і про особливості навчання в Стокгольмському університеті. Мова йшла й про можливості для наших студентів отримати подвійну освіту – в Україні та Швеції. Окрім того, гість розповів про напрямки наукових досліджень в галузі  Інтернет-технологій та комп’ютерної безпеки, а також торкнувся питань щодо конфіденційності інформації в інформаційному суспільстві.
  
  
Презентація професора Попова викликала зацікавленість серед учасників семінару. І, хоча спілкування відбувалося англійською мовою, це здавалося непомітним. Студентами було задано чимало питань стосовно можливості отримання освіти в Стокгольмському університеті для студентів НТУУ «КПІ», зокрема студентів нашого факультету.
    Підбиваючи підсумки, можна сказати, що у студентів нашого університету є багато можливостей щодо навчання в ВНЗ Європи в рамках програм академічних обмінів, і візит пана Олівера Попова є ще одним цьому підтвердженням.

 
 Новини ( 211 ... 225 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 193, зареєстрованих: 0, гостей: 193. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського