Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2010-10-14 20:03:36.0

Семінар з академічних обмінів City University London на ФПМ

    12 жовтня 2010 року НТУУ «КПІ» відвідав пан Мартин Мол, представник відомого університету Великої Британії City University London. Метою візиту пана Мола, який, до речі, є співробітником міжнародного офісу лондонського університету з питань співпраці з університетами країн центральної Європи та Азії,  було встановлення зв’язків між нашими університетами щодо академічних обмінів та спільних наукових проектів, зокрема започаткування спільних програм з факультетом прикладної математики.

    Під час візиту відбулась зустріч гостя з проректором з міжнародних зв’язків проф. С.І.Сидоренком та керівництвом ФПМ. Далі гість відвідав Політехнічний музей та зустрівся зі студентами. Під час цієї зустрічі пан Мартін Мол зробив презентацію City University London, в якій розказав не лише про свій університет, а також  розповів про Лондон: його історію, визначні місця тощо. Адже Лондон  – це культурний та освітній центр Європи. В основній частині презентації гість ознайомив присутніх з системою освіти в Великій Британії та, зокрема, розповів про Лондонській університет. Він повідомив, що даний навчальний заклад є найбільш популярним серед інших ВНЗ Лондону та входить в рейтинг найкращих університетів світу. Пан Мартін Мол розповів про факультети університету, серед яких є School of Arts, Cass Business School, School of Engineering and Mathematical Sciences, School of Community and Health Sciences, School of Informatics. Навчання на кожному з факультетів ведеться у відповідності до міжнародних стандартів, що є запорукою найякіснішої освіти. Навчання в Великій Британії є платним, але за особливі відзнаки студенти отримують стипендію. Наприкінці презентації гість розповів про студентське життя в університеті: 50 клубів, велика кількість молодіжних організацій та студентське містечко – все це створює відповідний настрій для молоді та робить студентське життя яскравим.
    Студенти ФПМ із зацікавленням прослухали доповідь пана Мола та задали багато запитань щодо можливостей навчання в City University London, особливостей освітньої системи Великої Британії і навіть про особисті захоплення гостя та його враження від відвідання України. І хоча спілкування відбувалось англійською мовою, здавалось, що це не є перепоною для наших студентів.
    Підбиваючи підсумки, можна сказати, що у студентів нашого університету є багато можливостей щодо навчання в ВНЗ Європи в рамках програм академічних обмінів, і візит пана Мартіна Мола є ще одним цьому підтвердженням.
 
 Новини ( 256 ... 270 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 206, зареєстрованих: 0, гостей: 206. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського