Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-10-29 14:59:43.0

Третій майстер-клас циклу майстер-класів від компанії GlobalLogic

Третій майстер-клас від компанії GlobalLogic відбувся 28 жовтня 2011 року, він був присвячений розробці та тестуванню веб-додатків. Метою майстер-класу було показати на практиці різні фази розробки продукту, а також його еволюцію. Це було виконано на прикладі створення форуму. Проводили тренінг Іван Тарапов та Гліб Рибалко - фахівці з багаторічним досвідом роботи в ІТ.
 
На початку тренінгу доповідачі розповіли про свою роботу в компанії GlobalLogic та про проекти, над яким працюють їх команди.
 
З доповіді студенти дізнались, чим принципово відрізняється робота в команді від самостійної роботи.
 
Протягом двохгодинного майстер-класу було розглянуто багато питань, в тому числі з інформативної презентації присутні змогли дізнатися більше про функціональне, ручне, автоматичне тестування та тестування безпеки. Увага була приділена тестуванню вимог. Було наголошено, що вимоги до програмного забезпечення повинні відповідати ознакам S.M.A.R.T. (Specific, Measurable, Attainable, Realizable, Traceable). Також були розглянуті переваги роботи розробників з системами контролю версій.
 
Студенти зацікавились особливостями автоматичного тестування й Гліб Рибалко охоче розповів докладніше про переваги і недоліки цього виду тестування та порекомендував інструменти для тестування веб-додатків.
 
Іван Тарапов в свою чергу дав декілька порад для програмістів. Він запропонував писати модульні тести та намагатися писати автоматизовані тести самостійно.
 
В кінці заняття тренери побажали студентам плідного навчання і порадили вивчати англійську мову, більше читати профільної літератури, відвідувати тренінги та різноманітні семінари й, безумовно, вчитися працювати в команді.
 
Запрошуємо всіх бажаючих на 4й майстер-клас, який відбудеться 3 листопада 2011 року.
 
 Новини ( 196 ... 210 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 216, зареєстрованих: 0, гостей: 216. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського