Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2012-04-23 20:57:46.0

Конференція молодих вчених ПМК-2012 на ФПМ

      11-13 квітня 2012 року відбулась четверта наукова конференція «Прикладна математика та комп’ютинг» (ПМК-2012). Конференція ПМК щорічно, починаючи з 2009 року, проводиться нашим факультетом для студентів старших курсів, магістрантів та аспірантів з метою оприлюднення результатів їх наукових досліджень. Цього року участь у конференції взяло близько 70 студентів та аспірантів ФПМ.
       На пленарному засіданні виступив гість конференції  – Бойко А.С., представник міжнародної компанії Data ART, яка займається розробкою прикладного програмного забезпечення. Він розказав про хмарні обчислення – нову парадигму організації інфраструктури та створення програм на базі платформи Windows Azure. Після пленарного засідання розпочалась робота по секціях.
       Цьогорічна конференція охопила широкий спектр тем, зокрема таких, як алгоритми маршрутизації у комп’ютерних мережах; методи семантичного пошуку; дослідження продуктивності алгоритмів цифрової обробки сигналів на процесорах компаній Intel, AMD та Freescale; програмні засоби структурного аналізу web-документів; методи організації розподіленого моніторингу web-ресурсів тощо. Доповіді були представлені в трьох секціях: «Прикладна математика», «Комп’ютерні науки, комп’ютерна інженерія» та «Інформаційні технології, програмна інженерія».
       За результатами роботи конференції підготовлено збірник тез доповідей.
 
 Новини ( 181 ... 195 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 178, зареєстрованих: 0, гостей: 178. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського