Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2007-11-20 00:34:13.0

День першокурсника ФПМ

Кожного року студентський склад факультету прикладної математики поповнюється новими талановитими юнаками та дівчатами. Цьогорічне поповнення ФПМ – це 161 першокурсник. Колишні школярі ще не звикли до університетського життя, тому для них Студентської Радою нашого факультету було організовано свято – День Першокурсника ФПМ. До речі, таке свято проводиться кожен рік.
 
Святкування відбулося 25 вересня у нічному клубі «Інтонація». Святкова програма почалась з розважальної частини, коли кожен бажаючий першокурсник мав змогу продемонструвати свої таланти та все, на що він здатний. Було проведено багато конкурсів, по закінченню яких жоден учасник не залишився без подарунка. Особливо цікавим був конкурс, де першокурсникам було запропоновано приготувати з поданих інгредієнтів свій власний коктейль. Після закінчення барменських справ напої винесли на суд жюрі, в якості якого виступили всі бажаючі.
 
Веселий настрій всіх присутніх підтримувала команда КВН нашого факультету, жартуючи над різноманітними життєвими ситуаціями із студентського життя. Також порадували чудові ведучі, які нікому не дали занудьгувати. Після усіх виступів та конкурсів свято продовжилося танцями.
 

Свято носило неформальний характер: було весело та цікаво. До речі, на вечірці були присутні не лише студенти першого курсу, але й студенти старших курсів ФПМ та навіть представники інших факультетів. День першокурсника ФПМ показав нашим «новобранцям», що справжній студент повинен добре вчитися, але в той же час і вміти весело відпочивати. Отже, гарного настрою та успіхів у навчанні, першокурснику!
 
 Новини ( 361 ... 375 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 171, зареєстрованих: 0, гостей: 171. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського