Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2015-04-16 16:30:31.0

VІІ наукова конференція магістрантів та аспірантів «Прикладна математика та комп’ютинг – ПМК’2015»

         15-17 квітня 2015 року відбулася VII наукова конференція магістрантів та аспірантів «Прикладна математика та комп’ютинг – ПМК’2015». Конференція ПМК є щорічним науковим заходом нашого факультету з 2009 року. Конференція має на меті оприлюднення результатів наукових досліджень аспірантів та студентів старших курсів. Виступ на конференції для магістрантів є попереднім захистом наукових положень випускної магістерської роботи. На конференції також можуть виступати студенти молодших курсів, які вже долучились до наукової роботи і мають певні наукові результати.
         Загалом у заході взяли участь близько 100 студентів, аспірантів та викладачів. Під час конференції було зроблено 59 доповідей. На конференції працювали три секції – «Прикладна математика», «Комп’ютерні науки, комп’ютерна інженерія», «Інформаційні технології, програмна інженерія». Тематика доповідей була дійсно різноманітною, представлено чимало прикладних робіт. Серед тем доповідей були: організація медіанної фільтрації зображень в багатопроцесорних системах, аналіз алгоритмів візуалізації складних мереж, способи розроблення моделі оцінки якості програмного забезпечення, адаптивний алгоритм розподілу ресурсів в хмарних системах та багато інших.
         За матеріалами роботи конференції видано збірник тез доповідей. Опубліковані тези доповіді є науковою працею. Кращі доповіді будуть рекомендовані до опублікування в журналі «Наукові вісті НТУУ "КПІ"».
         Отже, робота конференції завершена. Сподіваємося, що молоді вчені отримали новий досвід, та бажаємо їм успіхів у подальших дослідженнях!
 
 Новини ( 106 ... 120 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 190, зареєстрованих: 0, гостей: 190. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського