Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-04-02 00:05:40.0

Вітаємо випускників ФПМ – молодих спеціалістів!

   30 березня 2011 року відбулось урочисте вручення дипломів випускникам ФПМ, які здобули освіту за кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст». Молодих фахівців привітали з цією визначною подією декан ФПМ проф. Дичка Іван Андрійович, заступник декана з навчально-виховної роботи Темнікова Олена Леонідівна, завідувач кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем проф. Тарасенко Володимир Петрович.
    Іван Андрійович подякував випускникам за те, що п’ять з половиною років тому вони, вступаючи в НТУУ «КПІ», вирішили навчатись саме на факультеті прикладної математики. Володимир Петрович нагадав, який розвиток пройшов факультет за порівняно невеликий термін від дня заснування. Олена Леонідівна побажала випускникам успіхів у професійній кар’єрі та
підкреслила, що завжди буде рада бачити їх в якості гостей факультету. Під оплески викладачі вручили дипломи випускникам і побажали своїм колишнім студентам отримати цікаву та перспективну роботу та знайти своє місце у житті. Після церемонії вручення слово взяв вже колишній студент групи КМ-53, а тепер – молодий спеціаліст Віталій Яскал. Від імені випускників він висловив подяку всім викладачам, які протягом п’яти років допомагали отримати глибокі професійні знання. «Це були одні з кращих років мого життя, я дуже радий стояти зараз тут і відчувати себе професіоналом» - додав він наприкінці.
    Після завершення офіційної частини наш кореспондент поспілкувався з випускниками та поцікавився, що вони зараз відчувають, але більшість колишніх студентів чомусь розгубилась. Ситуацію рятують дівчата:
    – Зараз, в цей момент, я дуже щаслива, я отримала те, що хотіла, – сяє радісною посмішкою Юлія Варніна (КВ-53).
   – Що я відчуваю? Я відчуваю полегшення, відчуваю себе вільною, готовою до великих подій! – Анастасія Котлярова (КВ-51) просто випромінює енергію та життєрадісність.
    Що ж, побажаємо успіхів молодим спеціалістам на їх життєвому шляху. Сподіваємося, що в майбутньому вони завітають до стін альма-матер поділитися своїми життєвими успіхами та професійними досягненнями.

 
 Новини ( 241 ... 255 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 178, зареєстрованих: 0, гостей: 178. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського