Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2015-12-23 21:53:16.0

День відкритих дверей в НТУУ «КПІ»

     20 грудня 2015 року в нашому університеті відбувся загальний День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти на їх батьки відвідали Центр культури та мистецтв, щоб ознайомитись з інформацією про факультети та інститути НТУУ «КПІ», дізнатись про цьогорічний порядок вступу до ВНЗ і отримати відповіді на свої численні запитання.
      До початку загальних зборів у Актовій залі ЦКМ відвідувачі мали змогу поспілкуватися зі співробітниками та студентами КПІ, зібрати друковану інформацію про факультети, кафедри та їх спеціальності у холі ЦКМ, де були розташовані презентаційні стенди навчальних підрозділів.
      Першим на загальних зборах виступив перший проректор НТУУ «КПІ» академік НАН України Якименко Юрій Іванович. Він розповів про широкий спектр можливостей, який пропонує наш університет, а також порадив вступникам зареєструватися на порталі www.kpi.ua, що надасть їм можливість першими дізнаватися про новини вступної кампанії, реально оцінити свої шанси на вступ, підтягнути рівень знань для подальшого успішного навчання і отримати зворотній зв’язок з омріяним місцем навчання. Далі заступник голови Приймальної комісії Можаровський Валерій Миколайович проінформував присутніх про нові правила прийому до вищих навчальних закладів, особливості вступної кампанії наступного року, перелік конкурсних предметів ЗНО, які потрібні абітурієнту для вступу до КПІ (для більшості спеціальностей КПІ обов’язковим є сертифікат ЗНО з фізики), а також розказав про 8 конкретних кроків , які має зробити абітурієнт КПІ, щоб наблизитись до своєї мети – вступити в наш університет. Перед учасниками заходу також виступили голова Студентської Ради НТУУ «КПІ» Дмитро Афанасьєв та голова Комітету профспілки студентів НТУУ «КПІ» Андрій Гаврушкевич, які розказали вступникам про КПІ та КПІшну спільноту. Наприкінці зборів потенційні студенти та їх батьки мали змогу отримати відповіді на всі свої запитання.
      Після завершення загальних зборів в ЦКМ День відкритих дверей продовжився безпосередньо на факультетах університету. Багато хто з відвідувачів заходу завітав на ФПМ.
      На факультетському заході виступили заступник декана ФПМ Сулема Євгенія Станіславівна та завідувач кафедри прикладної математики Чертов Олег Романович. Вони розповіли про ФПМ, кафедри та спеціалізації нашого факультету, про наших викладачів та студентів, навели статистичні дані вступних кампаній минулих років, розказали про можливості академічної мобільності та порадили зважено підійти до вирішення найголовнішої задачі, яка наразі стоїть перед усіма абітурієнтами – вибору майбутньої спеціальності та місця подальшого навчання. Наприкінці заходу вступники отримали відповіді на свої численні запитання.
---------------------------------------------------------------------
До уваги абітурієнтів! Запитання щодо вступу на ФПМ можна надсилати на адресу: sulema@pzks.fpm.kpi.ua
 
 Новини ( 91 ... 105 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 208, зареєстрованих: 0, гостей: 208. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського