Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2007-11-20 02:01:00.0

Вибори голови Студентської Ради ФПМ

15 листопада 2007 року відбулися збори, присвячені виборам голови Студентської Ради факультету прикладної математики. Два роки поспіль головою Студради був Дмитро Комісар, студент 5 курсу, який добре справлявся зі своїми обов‘язками. Але прийшов час змін. Отже, на цю почесну посаду балотувалося троє кандидатів: Олександр Крикун – студент 3 курсу, Тетяна Яценко – 2 курс, та Юрій Костишин – студент 1 курсу.
 
Збори відкрив Дмитро Комісар, який звітував про роботу Студентської Ради ФПМ за минулі кілька місяців. В аудиторії крім членів Студради та делегатів від кожної групи були присутні й почесні гості. Серед них заступник декана ФПМ Сапсай Тетяна Григорівна, Максим Тайокін (голова Студентської Ради НТУУ «КПІ»), Олександр Андросов (заступник голови Студентської Ради НТУУ «КПІ»), Костянтин Єфремов (один із засновників Студради ФПМ, діючий голова центру зайнятості НТУУ «КПІ»), Сергiй Биков (голова Первинної профспілкової організації студентів) та інші. Кожен з цих поважних гостей виступив на зборах та відповів на всі запитання аудиторії.
 
Далі слово було надане кожному з кандидатів, які ознайомили присутніх зі своїм баченням роботи Студради та відповіли на запитання. Після цього розпочалося таємне голосування. За його результатами голоси розподілилися наступним чином: Костишин Юрій – 1 голос, Крикун Олександр – 20 голосів, Яценко Тетяна – 30 голосів. Отже, новим головою Студентської Ради ФПМ було обрано Яценко Тетяну, студентку групи КВ-61 (2 курс).
 
Тетяну тепло привітали друзі та одногрупники, а Тетяна Григорівна Сапсай поздоровила свою тезку букетом квітів та коробкою смачних цукерок.
 
Вибори відбулися і будемо сподіватися, що новий голова зможе добре організувати роботу Студентської Ради ФПМ. Але для цього потрібна дружня та талановита команда. У Тетяни вона вже є. В той же час, якщо у когось зі студентів ФПМ є пропозиції та ідеї, як зробити студентське життя ще цікавіше, то двері Студради відкриті для них завжди.
 
Ще раз вітаємо Тетяну Яценко з обранням на посаду голови Студентської Ради ФПМ і бажаємо успіхів, натхнення та нових креативних ідей!
 
 Новини ( 361 ... 375 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 167, зареєстрованих: 0, гостей: 167. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського