Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2015-11-21 20:07:14.0

Конкурс «Містер ФПМ 2015»

     5 листопада 2015 року відбувся традиційний конкурс сили та креативності «Містер ФПМ». За це почесне звання боролися 6 студентів нашого факультету: Микита Тишкевич, Дмитро Затилюк, Микола Симотюк, Антон Погибай, Олександр Марченко та Олег Сонін. Учасники конкурсу довго готувалися до виступів, адже вони мали вразити не лише публіку, а і суддів. Оцінювало претендентів журі з чотирьох осіб, а саме: Містер ФПМ 2014 Павло Касянчук, Міс ФПМ 2013 Маріана Онопрієнко, голова Студентської Ради ФПМ Микита Великанов та викладач кафедри прикладної математики Катерина Олексіївна Костенко. Захід був організований Студентською Радою ФПМ та відбувся у клубі Forsage.
     Учасники демонстрували свої здібності у низці конкурсів, як-от дефіле, творчі номери і танок. Ведучі Валерія Черниш і Оля Чорток також задавали хлопцям каверзні питання в інтелектуальному завданні. У перервах між виступами для глядачів проводилися розважальні конкурси.
     Наприкінці заходу журі прийняло рішення, і звання Містер Артистичність отримав Олег Сонін, Містер Чарівність – Антон Погибай, Містер Драйв – Дмитро Затилюк, Містер Стиль – Микола Симотюк, Містер Яскрава Посмішка – Олександр Марченко, а Містером Мужність і Містером ФПМ став Микита Тишкевич!
     Вітаємо переможця, бажаємо йому успіху на конкурсі «Містері КПІ» та дякуємо всім учасникам за цікаві виступи!
 
 Новини ( 91 ... 105 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 202, зареєстрованих: 0, гостей: 202. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського