Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2010-02-16 18:54:01.0

Стипендіати ФПМ: Микола Музира

    Продовжуємо розповідь про стипендіатів ФПМ.

    Микола Музира, студент групи КМ-41, виріс у сім’ї робітників. У дитинстві мав багато захоплень, основні з яких – спорт (бойове мистецтво самбо, футбол, гандбол, баскетбол), але основний час приділяв навчанню. Особливе ставлення до математики визначилось ще в школі. Викладачка математики, заслужений учитель України, ще в 5-му класі довела, що «математика – цариця всіх наук». Любов до математики визначила подальші плани Миколи, а курси довузівської підготовки при факультеті прикладної математики допомогли їх реалізувати. І задумане здійснилося: Микола став студентом ФПМ.

    У житті своєї групи та потоку Микола завжди брав активну участь: він староста групи і потоку, на 1-му курсі виступав за команду КВН ФПМ, на військовій кафедрі був командиром взводу. Стверджує, що завдяки професійності викладачів навчатися дуже цікаво.
    Навчаючись в НТУУ «КПІ», у рамках програми отримання другої вищої освіти, додатково здобув диплом спеціаліста з відзнакою зі спеціальності «Банківська справа» в Міжнародному університеті фінансів. Звідси і захоплення Миколи – моделювання та прогнозування різноманітних економічних процесів. Керівником Миколи Музири є  старший викладач кафедри прикладної математики С.М. Копичко.

    Серію розповідей про іменних стипендіатів ФПМ наступного тижня продовжить стаття про Валентина Банаса.
 
 Новини ( 286 ... 300 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 183, зареєстрованих: 0, гостей: 183. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського