Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2009-09-06 21:41:25.0

День першокурсника 2009

    В КПІ на початку кожного навчального року існує чудова традиція – святкування Дня першокурсника. Цього року ця урочиста подія відбулася 31 серпня. Першокурсники зібралися біля своїх корпусів для того, щоб потім дружними колонами вирушити на площу Знань. Кожен факультет було видно здалеку завдяки індивідуальній символіці та прапорам. Майорів над колонами й прапор факультету прикладної математики. У супроводі своїх майбутніх педагогів та колег зі старших курсів наші першокурсники вишикувались на площі, зайнявши традиційне місце ФПМ перед святковою трибуною. Всі першокурсники радісно посміхалися в очікуванні всього нового, що принесе їм КПІ, адже кожен з них доклав багато зусиль, щоб навчатися саме тут, у кращому технічному вищому навчальному закладі України.

 

   

Коли кожний факультет зайняв своє місце на площі Знань, на трибуну вийшов ректор НТУУ «КПІ»,  академік НАН України М.З.Згуровський та відкрив урочистості з нагоди Дня першокурсника.  У своїй промові він привітав першокурсників, студентів старших курсів, викладачів та гостей свята з початком нового навчального року та побажав успіхів у навчанні та творчої наснаги. Далі з привітаннями виступили поважні гості: голова Верховної Ради України, академік НАН України В.М.Литвин, президент Асоціації випускників, прем’єр-міністр України в 1994-95 рр. В.А.Масол, заступник міністра освіти і науки Т.В.Фініков, заступник голови КМДА Д.Басс.

 

    Під час святкової програми площу Знань прикрасили яскраві костюми музичних та танцювальних колективів, які показали, що студенти нашого університету можуть не тільки добре вчитися, але й активно займатися творчою діяльністю. Око присутніх гостей також порадували містер та королева КПІ. За ними на площу вийшли призери студентських олімпіад та спартакіад. Наприкінці першої частини святкування в небо піднявся вже традиційний напис «КПІ», зроблений з повітряних кульок.

 

   

Потім першокурсники ФПМ, як і всіх інших факультетів, розійшлися по аудиторіям, щоб познайомитися зі своїми викладачами. Новоспечених студентів факультету прикладної математики теплими словами привітали декан факультету І.А.Дичка, заступник декана Т.Г.Сапсай, завідувач кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем  В.П.Тарасенко, заступник завідувача кафедри прикладної математики О.Т.Голуб. Також виступив голова Студентської Ради ФПМ Олег Нечипоренко. Кожен «новобранець» отримав щоденник першокурсника, що допоможе йому краще зорієнтуватися у новому  для нього студентському житті, а також залікову книжку – невід’ємний атрибут справжнього студента.

 

    Пізніше кожна з груп першого курсу ФПМ познайомилась із своїм куратором-студентом,  який завжди буде поряд з ними у напруженому, але разом з тим дуже цікавому студентському житті.

 

    Увечері на першокурсників чекала святкова дискотека, яка у ритмі танцю допомогла їм ближче познайомитись, адже разом вони проведуть ще не один рік.

 
 Новини ( 301 ... 315 )
RSS
2009-08-31 ...
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 130, зареєстрованих: 0, гостей: 130. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського