Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2008-09-06 16:21:53.0

День першокурсника 2008

В КПІ на початку кожного навчального року існує чудова традиція – святкувати День першокурсника. Так було і цього року: 29 серпня на площі Знань з нагоди святкування Дня першокурсника зібралося чимало людей. Не злякав навіть невеличкий дощик, який накрапував на парасольки присутніх. Більшість з них складали першокурсники, адже це їх свято. На площу Знань вони приходили організованими колонами, розмахуючи прапорами та вигукуючи абревіатури назв своїх факультетів. Серед них було добре чути й «ФПМ». У супроводі своїх майбутніх педагогів та колег зі старших курсів наші першокурсники вишикувались уздовж краю площі, зайнявши традиційне місце ФПМ серед інших факультетів.

Коли кожний факультет зайняв своє місце, всі притихли та на трибуну вийшов ректор НТУУ «КПІ» академік НАН України М.З.Згуровський. У своїй святковій промові він привітав першокурсників, студентів старших курсів та викладачів з початком нового навчального року, побажав всім успіхів у навчанні та творчої наснаги. Привітати першокурсників КПІ прийшли численні гості, серед яких представники Уряду України, міської та районної державних адміністрацій, депутати, іноземні гості, випускники КПІ. А від прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко студентам-політехнікам надійшло письмове привітання.


Далі почалась святкова програма: на площу Знань під музичний супровід вийшли переможці студентських олімпіад, спартакіад, містер КПІ та королева КПІ – гордість нашого університету. Далі розпочались виступи музичних та танцювальних ансамблів НТУУ «КПІ», серед яких були й іноземні студенти. Наприкінці святкових урочистостей у небо піднявся величезний напис «КПІ», зроблений з повітряних кульок.

Але для першокурсників це ще не був кінець свята – на них чекали збори на факультетах, де відбулося їх перше знайомство з викладачами, а також урочисте вручення студентських квитків та залікових книжок – атрибутів справжнього студента. А ввечері для «новобранців» КПІ була організована концертна програма та дискотека, яка закінчилась традиційним для цього свята феєрверком.

 
 
 Новини ( 331 ... 345 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 14, зареєстрованих: 0, гостей: 14. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського