Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-04-28 12:01:27.0

«IT-talk» на факультеті прикладної математики

   21 квітня 2011 року в 15 корпусі НТУУ КПІ відбулася зустріч спільноти «ІТ-talk» з усіма, хто цікавиться тенденціями розвитку ІТ-технологій. «IT-talk» є інформаційним підрозділом всесвітньо відомої компанії «Data Art», що спеціалізується на виробництві прикладного програмного забезпечення.  Зустріч пов’язана з початком роботи компанії в Києві, хоча «Data Art» і до цього була добре відома в Україні – у містах Харкові та Херсоні.

   Основну частину зустрічі було присвячено виступу генерального директора «Data Art» Михайла Завілейського.
   Директор розповів про непростий, але цікавий шлях становлення компанії. Історія «Data Art» сповнена стрімких злетів та не менш стрімких падінь, незвичних ідей, рішень та неординарних особистостей.  Найцікавіше, що фактично вся компанія працює без централізованого керівництва, не має конкретної стратегії розвитку, але її прибутки успішно йдуть вгору. За словами пана Завілейського, рішення про поточний напрямок розвитку приймає саме «той, кому треба більше за всіх», а він сам є директором лише номінально.
   «Data Art» входить до престижного списку найуспішніших компаній Америки «Inc 500\5000» та до ТОР-5 компаній для створення кар’єри за рейтингом журналу «Деловой статус».
   Компанія активно співпрацює з вищими навчальними закладами в Харкові, Херсоні та Воронежі. В основному співпраця полягає в працевлаштуванні студентів, крім того працівники компанії займаються викладацькою діяльністю в університетах.

   По закінченні доповіді слухачі задали директору багато запитань та поцікавилися, коли відбудуться наступні зустрічі спільноти. У відповідь Михайло Завілейський пообіцяв влаштувати наступну «IT-talk» вже в травні.
 
 Новини ( 226 ... 240 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 193, зареєстрованих: 0, гостей: 193. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського