Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-10-21 00:24:22.0

Другий майстер-клас циклу майстер-класів від компанії GlobalLogic

       20 жовтня 2011 року
відбувся другий майстер-клас від компанії GlobalLogic для студентів НТУУ «КПІ» на тему «Розробка програмного забезпечення через тестування (Test-Driven Development)».
      Охочих взяти участь у другому майстер-класі зібралося ще більше, ніж першого разу, адже цей майстер-клас був спрямований як на теорію, так і на практику.
     На початку майстер-класу тренери Олександр Баглай та Сергій Зеленін розповіли про себе та про свою роботу в компанії GlobalLogic.
Розпочавши розгляд основної теми заняття, тренери з аудиторією одразу визначились що будуть замість контролера пасажирського ліфта, заявленого в анонсі, розробляти гру в «змійку». В процесі написання програми Олександр Баглай та Сергій Зеленін керувалися дуже цікавою та пізнавальною презентацією.На занятті були розглянуті особливості розробки через тестування, рефакторингу, парного програмування, безперервної інтеграції, розробки «ззовні всередині» та інкрементального дизайну. Учасники майстер-класу змогли побачити на власні очі переваги й недоліки такої розробки та отримали цінні навички роботи згідно розглянутих практик.
      Наприкінці заняття тренери запросили всіх бажаючих на дводенний тренінг від компанії GlobalLogic, який буде проведено 29-30 жовтня 2011 року, за спеціальними умовами – студентам НТУУ «КПІ» буде надано знижку у розмірі 15%.
      Наступний, третій, майстер-клас циклу майстер-класів від компанії GlobalLogic для студентів НТУУ «КПІ» відбудеться 28 жовтня 2011 року. Запрошуємо!
 
 Новини ( 211 ... 225 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 191, зареєстрованих: 0, гостей: 191. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського