Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-01-09 17:20:14.0

Перший випуск курсів EPAM Systems на ФПМ та ІПСА

   Факультет прикладної математики співпрацює з багатьма компаніями та організаціями, які спеціалізуються у галузі ІТ. Однією з таких установ є компанія EPAM Systems. Основний напрямок її діяльності – це розробка, тестування, супроводжування та підтримка програмного забезпечення.

   У 2010 році компанія EPAM Systems відкрила на базі факультету прикладної математики та інституту прикладного системного аналізу спільні навчальні та науково-дослідні лабораторії EПAM-ФПМ та EПAM-ІПСА. На базі цих лабораторій були започатковані постійно діючі курси з програмування на мові Java та тестування програмного забезпечення.
   Час минає швидко. І ось вже перший випуск: 28 грудня 2010 року відбулось урочисте вручення сертифікатів компанії EPAM Systems випускникам курсів з тестування програмного забезпечення. Викладачі та організатори курсів подякували всім випускникам за зусилля, які були докладені ними під час навчання. Багатьом зі випускників курсів буде надана можливість працювати у компанії EPAM Systems. Організатори наголосили, що навчальний процес на курсах буде постійно вдосконалюватись з урахуванням пропозицій і зауважень слухачів та потреб компанії EPAM Systems.

   Наступний набір на курси для студентів ФПМ та ІПСА відбудеться у березні 2011 року. Слідкуйте за новинами на нашому порталі та на сайті компанії EPAM Systems.
 
 Новини ( 241 ... 255 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 206, зареєстрованих: 0, гостей: 206. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського