Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2013-07-23 21:43:10.0

Випуск магістрів 2013

 
        12 липня 2013 року відбулось урочисте вручення дипломів про вищу освіту магістрам факультету прикладної математики.
       Декан ФПМ Дичка Іван Андрійович та заступник декана з навчально-виховної роботи Темнікова Олена Леонідівна привітали випускників та побажали їм успішно втілити в життя свої мрії та сподівання.
       Варто відмітити, що цього року майже половина магістрів (21 випускник) отримала диплом з відзнакою. Це один з найвищих показників в усьому КПІ.
       Що ж, позаду 6 років навчання. Було все: і радість відкриттів, і сльози розчарування, хвилювання під час сесії і вільний політ в час канікул. Кожен, хто стояв у цей день з новеньким дипломом у руках, впевнено міг сказати, що ці роки були неповторними та найцікавішими, і вони дали змогу кожному з колишніх несміливих абітурієнтів твердо стати на ноги та зрозуміти важливість усього того, що дало навчання в КПІ.
       Один з випускників, відмінник Данило Тавров (КМ-71М) ділиться секретом свого високого результату: «Нічого особливого. Треба постійно і наполегливо працювати.» Думка не нова, але вона є ключем до успіху.
       Отже, побажаємо нашим випускникам нових перемог, успіхів у професійній кар’єрі, міцного здоров’я та звичайного людського щастя!

 
 Новини ( 151 ... 165 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 14, зареєстрованих: 0, гостей: 14. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського