Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2012-11-26 03:06:06.0

IT talk на ФПМ

       19 листопада 2012 року на нашому факультеті вже втретє відбулась зустріч учасників IT talk – відкритого IT-товариства,

учасником якого може стати кожен, хто цікавиться сучасним станом та розвитком  IT-галузі. Даний захід організовує ініціативна група центру розробок компанії DataArt. Цього разу семінар був присвячений особливостям практичного застосування хмарних обчислюваних технологій.
       На зустрічі виступили Анатолій Горбенко та Олександр Білобородов, співробітники Центру гарантоспроможних систем, сервісів та технологій Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», а також Антон Бойко, .NET-розробник компанії DataArt.
       Темою виступу Антона Бойка був «Тандем мобільних пристроїв та хмарних технологій». Антон розповів та проілюстрував на прикладах, як з максимальною користю поєднати мобільність та доступність мобільних пристроїв з обчислювальною потужністю хмарних платформ й найбільш ефективно використати переваги цих двох технологій.
       Другий виступ був на тему «Захист Web-додатків, розгорнутих в Cloud-середовищі, від інформаційних вторгнень». Анатолій Горбенко та Олександр Білобородов розповіли, як для Web-додатків, розгорнутих в
Cloud-середовищі, скоротити «період ризику» з моменту виявлення уразливостей в програмному забезпеченні та до моменту їх усунення. Вони на прикладах пояснили основний  підхід до протидії інформаційним вторгненням, який використовує диверсійність системного оточення та його динамічну реконфігурацію при розгортанні Web-додатків на Cloud-платформах laaS та PaaS.
       Семінар був цікавим та корисним як для фахівців, так й для майбутніх розробників програмного забезпечення. Присутніми було задано чимало питань. Отже, будемо чекати на наступну зустріч учасників IT talk.

 
 Новини ( 166 ... 180 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 7, зареєстрованих: 0, гостей: 7. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського