Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-08-29 21:33:47.0

Урочисте вручення дипломів магістра 2011

  
Середина літа кожного року в житті факультету прикладної математики – то своєрідні обжинки, завершальний етап у зборі врожаю, посіяного майже 6 років тому назад: адже відбувається випуск елітної частини студентства – магістрів.
   Здається, зовсім недавно ці впевнені юнаки і дівчата переступили поріг університету, а ось вони вже дипломовані магістри, які святкують свій випуск. Ця визначна подія відбулась 15 липня 2011 року у залі засідань Вченої Ради НТУУ «КПІ». Приємно було спостерігати за 53 випускниками  у магістерських мантіях та капелюхах.
Новоспечені магістри намагалися бути серйозними – того вимагав новий статус, хоча з їх очей бризкали іскри сміху і радості.
   Дипломи, що засвідчили появу нового покоління магістрів, вручили декан факультету прикладної математики Дичка Іван Андрійович і його заступник з навчально-виховної роботи Темнікова Олена Леонідівна. Атмосферу офіціозу розрядили теплі напутні слова доцента кафедри СКС Сапсай Тетяни Григорівни. Щира вдячність за ґрунтовні знання, за майстерність та вміння викладачів навчати молоде покоління тонкощам майбутньої професії прозвучали у виступі випускника, володаря диплома з відзнакою,
Лавренчука Сергія.
   А потім на площі перед головним корпусом університету відбулось традиційне підкидання над головами магістерських капелюхів на знак прощання з найкращим і незабутнім студентським життям.
   Спостерігаючи за цими урочистостями, подумки бажаєш цьогорічним випускникам-магістрам щасливого плавання у бурхливому морі нашого непростого життя.
 
 Новини ( 226 ... 240 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 179, зареєстрованих: 0, гостей: 179. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського