Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-10-17 13:13:00.0

Запрошуємо студентів та аспірантів до участі у циклі майстер-класів від компанії GlobalLogic (майстер-клас №2)




ФАКУЛЬТЕТ ПРИКЛАДНОЇ МАТЕМАТИКИ
КОМПАНІЯ GLOBALLOGIC

20 жовтня 2011 року з 16:00 до 18.30
у Великій фізичній аудиторії 1-го корпусу


проводять

ДРУГИЙ МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ЦИКЛУ МАЙСТЕР-КЛАСІВ

«Експерти GlobalLogic діляться новітніми практиками розробки програмного забезпечення: маленькі секрети від великої компанії»

Тема заняття - “Розробка ПЗ через тестування (Test-Driven Development)”
Тренери -
Олександр Баглай та Сергій Зеленін

Зміст заняття - розробка контролера пасажирського ліфта (Двоє програмістів сидячи за одним комп’ютером розробляють програму. В цей час аудиторія спостерігає за тим, що відбувається на їх екрані за допомогою проектора. Програмісти спілкуються між собою і з аудиторією.).

Буде розглянуто:
•   Розробка через тестування (TDD)
•  
Рефакторинг (Refactoring)
•  
Парне програмування (Pair Programming)
•  
Безперервна інтеграція (Continiuos integration)
•   Р
озробка "ззовні всередину"
•  
Інкрементальний дизайн.

Про експертів:
Олександр Баглай - молодий та енергійний тренер. За більш ніж 7 років в IT зарекомендував себе як практик eXtremme Programming. У минулому - розробник, зараз активно займається підготовкою нових java спаціалістів для потреб проектів. При цьому, велику увагу приділяє питанням якості та підтримки коду, питанням підвищення ефективності розробки, «інфікуванням» Test Driven Development підходом, рефакторингом Фаулера та філософії ООП. Неодноразово виявляв себе в ролі XP-coach і Scrum Master в командах, в яких працював сам. Відкритий до нових течій і допомагає колегам навчатися найкращим практикам. В даний момент в компанії виконує роль Java тренера, зайнятий організацією TechTalk’s зборів і нових тренінгів. Працюючи тренером, не залишив розробку і щодня приділяє час внутрішнім проектам як розробник.
Сергій Зеленін - більше 13 років в IT. За цей час встиг пройти всі етапи - від рядового розробника, через лідера команди, в архітектори. Зараз Сергій консультує ряд команд з питань підвищення ефективності розробки та впровадження. Має глибокі пізнання в ООП. З методологією XP знайомий особисто - у минулому був досвід роботи в XP команді протягом двох років у ролі XP-coach. Test Infected розробник, який організував всередині компанії періодичні вебінари по Test Driven Development. Scrum Master-практик.

Всі майстер-класи безкоштовні. Для участі у майстер-класі потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті www.globallogic.com.ua
 
Найбільш активні учасники майстер-класів отримають від компанії GlobalLogic сертифікати та можливість працевлаштування.


GlobalLogic – один зі світових лідерів в галузі досліджень та розробки ПЗ, має 19 підрозділів в 9 країнах на 3 континентах. Український підрозділ GlobalLogic є найбільшою IT-компанією в нашій країні: більше 1800 співробітників в Києві, Львові, Миколаєві та Харкові.

 
 Новини ( 211 ... 225 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 176, зареєстрованих: 0, гостей: 176. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського