Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-10-25 16:07:21.0

Розпочався новий цикл навчання на курсах компанії Epam Systems на ФПМ

        Починаючи з 2010 року факультет прикладної математики успішно співпрацює з компанією Epam Systems, яка спеціалізується на розробці програмного забезпечення.
        В рамках цієї співпраці було відкрито спільну навчальну та науково-дослідну лабораторію, в якій на постійні основі проводяться курси з підготовки розробників на мові Java та тестувальників.
        20 жовтня 2011 року розпочався новий цикл навчання на курсах з тестування програмного забезпечення, а 21 жовтня 2011 року розпочались заняття з розроблення програмного забезпечення на Java. Серед слухачів курсів – не тільки студенти факультету прикладної математики, але й інших факультетів НТУУ «КПІ», а також інших ВНЗ. 

        Слухачів курсів привітав директор освітніх програм компанії Epam Systems Олександр Орехов. Він побажав студентам успіхів у навчанні, а також наголосив на тому, що для того, щоб успішно скласти випускні іспити та розпочати кар’єру в компанії Epam Systems, потрібно вже зараз розпочати поглиблене вивчення англійської мови.
           

Бажаємо учасникам програми наполегливості в навчанні, нових перспектив та професійних досягнень! А тим, хто цього разу не зміг потрапити на курси, повідомляємо, що наступний набір заплановано на весну 2012 року. Запрошуємо до участі!
 
 Новини ( 196 ... 210 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 176, зареєстрованих: 0, гостей: 176. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського