Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2006-12-22 13:43:37.0

Офіційне відкриття WEB-порталу ФПМ

Рік тому на факультеті прикладної математики розпочались роботи над створенням єдиної інформаційної системи факультету, мета розробки якої – надати сучасні засоби доступу до навчально-організаційної інформації та розширити можливості для спілкування студентів і викладачів. Результатом інтенсивної роботи команди розробників стала поява на ФПМ власного освітнього порталу.

Презентація новоствореного ресурсу відбулась 5 грудня 2006 року. До присутніх на ній викладачів та студентів звернувся декан ФПМ проф. Дичка І.А. В своєму вступному слові він підкреслив важливість впровадження інформаційних технологій у сферу освіти та висловив сподівання, що нова система буде активно використовуватись для вирішення щоденних задач. Основні можливості системи продемонстрували головні її розробники – магістри шостого курсу Голіков А.В. і Кодинець О.В.

Перш за все, портал має потужну інформаційну базу, що містить інформацію стосовно різних аспектів діяльності ФПМ. Інформаційні розділи порталу задовольнять інтереси різноманітних категорій відвідувачів: викладачів, працівників деканату, студентів, абітурієнтів та їхніх батьків.

Розділ «Розклад занять» дозволяє в зручній формі переглянути розклад за необхідним критерієм: групою, викладачем, назвою предмету. Повнотекстовий пошуковий модуль, який входить до складу нової системи, дозволяє знаходити інформацію як на сторінках інформаційної частини порталу, так і в архіві матеріалів. Пошук може виконуватися за назвою документу або за його вмістом.

Та більша частина можливостей системи стає доступною після авторизації користувача на основі введеного ним логіну та паролю. Подальша поведінка системи знаходиться в безпосередній залежності від встановленої особистості користувача, яка передусім пов’язується з певним обсягом прав.

Система супроводжується технічною документацією, яка містить більш детальний опис її можливостей, ніж цей короткий огляд.

Повна версія новини в газеті "Київський політехнік"

 
 Новини ( 391 ... 406 )
RSS
2006-12-01 День ФПМ ...
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 184, зареєстрованих: 0, гостей: 184. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського