Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2014-04-16 11:16:23.0

Перший семінар з циклу семінарів компанії CyberBionic Systematics на ФПМ: "IT галузь. Яким повинен бути перший крок?"

14 квітня 2013 року на нашому факультеті відбувся перший семінар з циклу семінарів, які проводять фахівці Навчального центру компанії CyberBionic Systematics. Він мав назву "IT галузь. Яким повинен бути перший крок?". Провів семінар Олександр Марченко, тренер-консультант, CIO компанії CyberBionic Systematics.


Не дивлячись на те, що Олександр сам ще є молодою людиною, він розповідав про серйозні речі, з якими зустрічається кожен студент та випускник університету: мова йшла про перші і, мабуть, найважливіші кроки молодого фахівця в галузі ІТ-технологій, про секрети вдалого працевлаштування та шляхи побудови успішної кар’єри.

Протягом двогодинного семінару були розглянуті напрямки розвитку ІТ-галузі та перспективи, які відкриваються в них для молодого фахівця. Також Олександр відкрив декілька таємниць про те, як звичайно проходить співбесіда під час прийому на роботу та як саме варто писати резюме. Це був пізнавальний та цікавих семінар, на якому студенти отримали багато корисних порад та змогли задати запитання, які їх цікавили.

Запрошуємо всіх бажаючих на наступний семінар – «Платформа .NET Framework», який відбудеться 17 квітня 2013 року. Початок семінару о 16:00. Місце проведення: корп. 15, ауд. 97.

 

 
 Новини ( 136 ... 150 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 190, зареєстрованих: 0, гостей: 190. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського