Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2014-04-18 22:45:26.0

Другий семінар з циклу семінарів компанії CyberBionic Systematics на ФПМ: " Платформа .NET Framework "

17 квітня 2014 року відбувся другий семінар з циклу семінарів, які проводять фахівці Навчального центру компанії CyberBionic Systematics у співпраці з проектом ITVDN.

На семінарі «Платформа .NET Framework» йшлося про те, що очікує новачків та бувалих програмістів, якщо вони підуть стежкою .NET Developer`a.

Давид Бояров, сертифікований спеціаліст Microsoft, розповів про C# та про платформу .NET, їх розвиток та можливості, що з’являються у нових версіях.

 

На семінарі були розглянуті складові частини платформи .NET. Також мова йшла про рейтинг популярності мов програмування, в якому мова С# знаходиться на другому місці.

 

Під час семінару Давид Бояров також розповів про особливості роботи розробників, про те, за якими спеціальностями важче працювати та на яку зарплатню можна розраховувати молодому фахівцю.

 

Наступний, третій семінар на тему «HTML5 – нові можливості для web-розробника» відбудеться 24 квітня 2013 року. Початок семінару о 16:00. Місце проведення: корп. 15, ауд. 97. Запрошуємо до участі всіх бажаючих!

 
 Новини ( 136 ... 150 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 213, зареєстрованих: 0, гостей: 213. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського