Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2007-01-23 18:08:45.0

Привітання з Новим роком та Різдвом від декана

      Шановні студенти, викладачі та співробітники ФПМ!

      Вітаю Вас з Новим 2007 роком та Різдвом Христовим!

      Нехай 2007 рік стане для Вас роком нових успіхів у навчанні, творчого натхнення та наукових здобутків.

      Рік, що минає, був нелегким для українського суспільства в цілому. Проте наша держава досягла певних успіхів, що сприятиме подальшому поступу суспільства.

      Для колективу ФПМ 2006 рік був успішним. Наш факультет стабільно утримує лідерські позиції в університеті.

      Маємо серед інженерних факультетів НТУУ "КПІ" один з найвищих показників конкурсу при вступі на 1-й курс. Це дало змогу зарахувати на наш факультет добре підготовлену учнівську молодь – наше майбутнє на наступні 6 років.

      У 2006 році на ФПМ відкрито нову спеціальність «Програмне забезпечення автоматизованих систем», що викликало жвавий інтерес серед абітурієнтів.

      13 грудня 2006 року Кабінет Міністрів України затвердив новий Перелік напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра. На нашому факультеті підготовка фахівців здійснюватиметься за трьома напрямами:

  • ПРИКЛАДНА МАТЕМАТИКА;

  • КОМП’ЮТЕРНА ІНЖЕНЕРІЯ;

  • ПРОГРАМНА ІНЖЕНЕРІЯ.

      Напрям ПРОГРАМНА ІНЖЕНЕРІЯ (Software Engineering) є новим для України, і ми раді, що нашому факультету доручено розвивати цей напрям.

      Нових успіхів досягли науковці ФПМ, які невтомно працювали над науковими темами, затвердженими на 2006 рік. Активно здійснювалась підготовка аспірантів. Представники ФПМ виступали на наукових конференціях та публікували наукові статті.

      Активно у 2006 році працювали органи студентського самоврядування: студрада факультету, студрада гуртожитку № 14, народна дружина в гуртожитку, профспілкова організація студентів.

      У листопаді 2006 року на ФПМ створено Секцію наукового товариства студентів і аспірантів НТУУ "КПІ", метою якої є всебічне сприяння науковій, винахідницькій та творчій діяльності студентів, аспірантів та молодих вчених.

      5 грудня 2006 року відбулось офіційне відкриття WEB-порталу ФПМ (адреса: www.fpm.ntu-kpi.kiev.ua), на який ми покладаємо великі сподівання. Мета цього проекту – створення загальнофакультетського освітньо-інформаційного середовища. Приємно відзначити, що головними розробниками цього WEB-ресурсу є наші вихованці – студенти 6-го курсу А.В.Голіков та О.В.Кодинець.

      Сподіваюсь, що і новий 2007 рік принесе нашому колективу нові творчі здобутки та стане роком подальшого розвитку ФПМ.

      Дорогі друзі! Ще раз вітаю Вас з Новорічними та Різдвяними святами. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів у навчанні та праці, творчого натхнення, благополуччя і затишку у Ваших оселях. 

       З Новим роком, з Новим щастям!

 
 Новини ( 391 ... 406 )
RSS
2006-12-01 День ФПМ ...
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 210, зареєстрованих: 0, гостей: 210. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського