Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2007-03-31 21:27:41.0

Презентація програми дистанційного навчання на ФПМ

В Центрі електронної освіти (ЦЕО), який створений на базі факультету прикладної математики, відбулась презентація програми дистанційного навчання. Під час презентації була проведена відеоконференція між ЦЕО та Польсько-Японським інститутом інформаційних технологій (ПЯІІТ). Такі телемости на ФПМ проводяться не вперше. Протягом виконання спільного польсько-японсько-українського проекту “Передача інформаційних технологій в Україну” Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні (про нього можна прочитати в попередніх випусках новин), ці відеоконференції давали можливість колегам з різних країн ефективно обмінюватись своїм досвідом та думками стосовно поточних питань проекту, а після його завершення – презентувати результати роботи спонсорам проекту.

На відеоконференції, яка відбулась в Центрі електронної освіти 29 березня 2007 р., були присутні представник Міністерства іноземних справ Японії пан Нішино, другий секретар Посольства Японії в Україні пан Мінаміно, координатор проекту ПРООН пані Єрохіна, начальник управління міжнародних зв’язків НТУУ “КПІ” проф. Циганок, директор ЦЕО пані Сулема, представники студентства ФПМ. Польську сторону представляли професор ПЯІІТ пан Тохо, постійний представник JICA в Польщі пан Такашима, другий секретар Посольства Японії в Польщі пан Моріта, представники ПРООН в Польщі пані Дарська та пані Мікульська, викладач ПЯІІТ пан Вієман.

Головною метою відеоконференції була презентація програми дистанційного навчання з бакалаврського напряму “Комп’ютерні науки”, яка була розроблена в ЦЕО у співпраці з ПЯІІТ та Національним технічним університетом „Львівська політехніка” за сприяння уряду Японії та ПРООН. Новостворена навчальна програма дозволяє студентам отримати ґрунтовні теоретичні та прикладні знання в галузі інформаційних технологій за рахунок використання сучасних можливостей, які надає мережа Internet.

Студенти-учасники пілотної групи, які вже встигли оцінити переваги дистанційного навчання на собі, охоче висловлювали свої позитивні відгуки. Шановний гість з Японії, пан Нішино, подякував всім, хто брав участь в реалізації цього важливого проекту, та висловив сподівання, що він буде мати продовження.

 
 Новини ( 391 ... 406 )
RSS
2006-12-01 День ФПМ ...
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 207, зареєстрованих: 0, гостей: 207. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського