Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-11-10 21:18:04.0

П’ятий майстер-клас циклу майстер-класів від компанії GlobalLogic

           10 листопада 2011 року
відбувся п’ятий, останній, майстер-клас від компанії GlobalLogic. Проводили тренінг Костянтин Горбунов, Олександр Хозя та Анатолій Ісаєв  – фахівці з мобільної розробки, якій і було присвячено останнє заняття.  Доповідачі пояснили, що зараз ця сфера набирає обертів і інвестори готові вкладати гроші в подібні проекти, тому на ринку потрібні підготовлені спеціалісти в цій сфері. Метою майстер-класу було ознайомлення студентів із сучасними підходами до розробки та тестування мобільних додатків. Також були розглянуті основні вимоги до додатків для мобільних платформ, сучасні операційні системи та перспективи ринку.
Наприкінці п’ятого майстер-класу відбулося урочисте вручення сертифікатів найбільш активним
учасникам циклу майстер-класів. Також організатори підбили підсумки роботи та навели статистику: 477 зареєстрованих учасників (серед яких 405 – студенти НТУУ «КПІ») відвідали заняття від компанії GlobalLogic, серед яких найактивнішими були 3-й та 4-й курси. Стабільно велика кількість присутніх на кожному з семінарів (близько 200 учасників) свідчить про важливість та актуальність тем, що були розглянуті у циклі майстер-класів.
            Експерти компанії GlobalLogic бажають всім учасникам майстер-класів завжди йти до своєї мети, незважаючи на проблеми та труднощі, а також не жалкувати свого часу на участь у конференціях та майстер-класах.
 
 Новини ( 196 ... 210 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 15, зареєстрованих: 0, гостей: 15. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського