Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-11-04 16:16:44.0

Четвертий майстер-клас циклу майстер-класів від компанії GlobalLogic

      3 листопада 2011 року у приміщенні Великої фізичної аудиторії 1-го корпусу НТУУ «КПІ»  відбувся черговий майстер-клас від експертів компанії GlobalLogic. Тренер Євген Куценко - спеціаліст з багаторічним досвідом роботи в сфері ІТ, він був розробником, тестувальником, інженером з якості та процесів, тренінг менеджером і керівником відділу якості та бізнес процесів, а зараз займається консультацією та коучингом проектних команд по методах і процесах розробки, а також побудовою організаційних інтегрованих систем і бізнес процесів.
     Майстер-клас був присвячений методам розробки програмного забезпечення - Agile. Метою тренінгу було поділитися зі студентами досвідом щодо організації процесів розробки і проектного менеджменту, роботи всередині команди і комунікацією з замовником.
     Доповідач розповів про еволюцію процесу розробки ПЗ та про переваги й недоліки кожного з методів. З презентації слухачі дізналися про відмінність Agile
методів від традиційних. Доповідач розповів, на що потрібно звертати увагу в першу чергу при розробці ПЗ згідно Agile методології. Були розглянуті життєвий цикл продукту і розробки, ролі й артефакти та їх взаємодія в Agile, проектний трекінг та масштабування процесу. 

     Слухачі з задоволенням задавали питання та цікавились деталями методології управління розробкою інформаційних систем Scrum. 
     Наприкінці виступу Євген Куценко побажав слухачам здійснення мрій. Отже запрошуємо всіх бажаючих відвідати останній майстер-клас в осінньому циклі майстер-класів від компанії  GlobalLogic, який відбудеться 10 листопада 2011 року.

 
 Новини ( 196 ... 210 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 16, зареєстрованих: 0, гостей: 16. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського