Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-11-04 16:06:49.0

Ярмарок Професій «КПІ запрошує до співпраці»

       З 31 жовтня по 3 листопада 2011 року один з найбільших технічних університетів Європи, перший за рейтингом університет України представляв 114 спеціальностей на Ярмарку професій «КПІ запрошує до співпраці».
       Цього року Ярмарок проводився у вигляді Круглих столів по обговоренню шляхів вдосконалення партнерських зв’язків між факультетами та роботодавцями з підготовки кадрів для галузей економіки України.
       31 жовтня до Круглого столу з представниками ІТ-компаній були запрошені 6 факультетів НТУУ «КПІ»: факультет прикладної математики, факультет інформатики та обчислювальної техніки, інститут прикладного системного аналізу, фізико-технічний інститут, фізико-математичний факультет та міжуніверситетський медико-інженерний факультет. Координатором першого дня роботи Ярмарку професій став наш факультет.
       Захід розпочався з напутніх слів першого проректора Якименка Юрія Івановича, який побажав всім присутнім результативного спілкування з метою налагодження партнерських стосунків між НТУУ «КПІ» та підприємствами.
       Далі згідно програми про свої досягнення розповіли представники 6 факультетів. Від ФПМ на Ярмарку професій виступила заступник декана з навчально-методичної роботи Сулема Євгенія Станіславівна, яка розповіла про співпрацю нашого факультету з провідними ІТ-компаніями, про різноманітні семінари, тренінги  , майстер-класи  та курси, які постійно проводяться для студентів ФПМ із залученням провідних фахівців ІТ-галузі, а також про досягнення студентів та випускників нашого факультету.
       Серед організацій, які взяли участь в Ярмарку професій, були установи Національної академії наук України та ІТ-компанії, в тому числі EPAM Systems, Infopulse Ukraine, Інком, САП Україна, Майкрософт Україна, Неткрекер, СМК, GlobalLogic, Materialise Group та інші.
       Представники партнерських організацій виступили перед студентами й розповіли про напрямки своєї діяльності та про вимоги до випускників НТУУ «КПІ», які хочуть працювати в цих компаніях та установах.
       Зустріч за Круглим столом пройшла цікаво та плідно, адже студенти дізналися про нові вакансії в компаніях та можливості, які відкриваються перед ними після закінчення університету. Для представників факультетів та партнерських організацій спільна робота на цьому не закінчується, адже метою співпраці є довгострокові партнерські стосунки між НТУУ «КПІ» та бізнесом й наукою з тим, щоб забезпечити високу якість підготовки випускників нашого університету та зробити їх конкурентоспроможними на сучасному ринку праці.
 
 Новини ( 196 ... 210 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 14, зареєстрованих: 0, гостей: 14. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського