Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2013-09-05 20:27:24.0

День першокурсника 2013

      30 серпня в нашому університеті відбувся День першокурсника. Свято розпочалось з урочистостей на площі Знань. Нове поповнення КПІшників привітав ректор університету М.З. Згуровський. Він говорив про те, що навчатися в КПІ нелегко, але дуже цікаво, та про те, що народному господарству України потрібні ініціативні, винахідливі грамотні спеціалісти та науковці, а ними можна стати лише, якщо наполегливо навчатися. Першокурсників також привітали почесні гості, серед яких були й іноземні гості – Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Саката Тоічі, ректор Варшавської політехніки Ян Шмідт, голова Секції вихованців КПІ в Польщі Януш Фукса, президент Польської освітньої фундації «Перспективи» Вальдемар Сівінські.
В усіх виступах звучало  щире напутнє слово, побажання успіхів і здоров’я, зокрема емоційним і цікавим було вітання ректора Варшавської політехніки пана Яна Шмідта.  
      А свято продовжувалося… Ось магістри запалили вогонь, який став символом передачі естафети знань від випускників до першокурсників. Вражала урочиста хода тих, хто є гордістю КПІ: очолювали колону магістри 2013 року, за ними крокували переможці студентських олімпіад, далі йшли призери спортивних змагань. Потім порадували своїми виступами танцювальні колективи студентської художньої самодіяльності. Пожвавлення на площі виникло, коли почалися виступи студентів-іноземців, бо це було оригінально і цікаво. Заключним акордом свята стала поява в небі напису «КПІ», змонтованого з надувних кульок.
      Далі новоспечені студенти  розійшлися по своїх факультетах, де зустрілися з деканами, їх заступниками, викладачами. На факультеті прикладної математики нове
поповнення привітав декан Дичка Іван Андрійович, заступник декана з навчально-виховної роботи Темнікова Олена Леонідівна, завідувач кафедри системного програмування і спеціалізованих комп’ютерних систем Тарасенко Володимир Петрович та почесний гість ФПМ, виконавчий директор Асоціації «ІТ України» Валєєв Віктор Вікторович. Знову лунали святкові вітання, батьківські настанови, щирі побажання успіхів у навчанні.Потім першокурсники одержали залікові книжки, з якими мають долати непрості, але надзвичайно цікаві студентські роки.
Побажаємо першокурсникам успіхів у навчанні та наполегливості на шляху до майбутньої професії!
 
 Новини ( 151 ... 165 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 204, зареєстрованих: 0, гостей: 204. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського