Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-02-28 11:22:48.0

Вітаємо випускників курсів ЕРАМ-ФПМ-ІПСА з розробки програмного забезпечення на Java!

   В 2010 році на ФПМ та ІПСА розпочалася співпраця з міжнародною компанією ЕРАМ Systems, яка спеціалізується на розробці програмного забезпечення.
   В обладнаних за сучасними стандартами науково-навчальних лабораторіях на базі наших факультетів досвідчені викладачі проводять безкоштовні курси та тренінги з програмування і тестування. Нещодавно перші випускники курсів з тестування програмних продуктів отримали сертифікати ЕРАМ Systems, і ось – новий випуск! 25 лютого 2011 року сертифікати компанії ЕРАМ були урочисто вручені випускникам курсів з розробки програмного забезпечення на Java.
   Менеджер ЕРАМ Systems Дар’я Мєдвєдєва щиро привітала молодих фахівців і подякувала за їх вибір. Пані Мєдвєдєва також висловила сподівання побачити їх в якості колег у своїй компанії. В процесі вручення студенти подякували ЕРАМ за отримані знання та обмінялися враженнями:
  - Це дуже корисно, хоча б просто для загального розвитку – першим розповідає випускник Олександр Третьяк.
  - Дуже сподобалося те, що за такий короткий термін ми отримали комплексні знання в цій галузі - приєднується Тарас Сліпець, студент 4 курсу ФПМ з групи КМ-72.
  - А ще – що між базовими та прикладними знаннями не було ніякого розриву, перехід був дуже плавним, все було зрозуміло - додає Сергій Лесько, ФПМ, КВ-71.
  - В процесі навчання велику роль зіграло спілкування між собою, ми навчалися не тільки у викладачів, а й обмінювалися досвідом між собою – долучається до розмови  Зора Андрій з групи КВ-72, ФПМ.
  - Одного разу нас поділили на дві команди і ми змагалися у вирішенні однієї задачі. Це було незабутньо, ми працювали в колективі, разом робили одну справу.. А особливо цікаво було, коли ми почали складати всю програму докупи – і в нас все вийшло!» - згадує Тарас Сліпець.
     Що ж, привітаємо випускників і побажаємо їм подальших успіхів. Ну а тим студентам, хто ще не потрапив на тренінги ЕРАМ, нагадаємо, що з березня починається новий етап навчання у спільних навчально-наукових лабораторіях ЕРАМ-ФПМ-ІПСА.
 
 Новини ( 241 ... 255 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 175, зареєстрованих: 0, гостей: 175. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського