Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2007-11-24 16:32:52.0

День ФПМ 2007

Вівторок – нібито звичайний будній день. Але вівторок, що припав на 20 листопада 2007 року, був насичений веселими та приємними подіями. Адже в цей день у студентів та співробітників нашого факультету власне свято – день факультету прикладної математики. 

Минулого року святкування дня народження факультету відмічали у клубі «Квартал». На цей раз організатори постаралися краще і свято відбулося у відомому нічному клубі Києва «Форсаж». Розважальна програма почалася о 21.00. На свято були запрошені гості, які з честю справилися з поставленою перед ними задачею. Спочатку глядачі побачили незабутнє «Фаєр-шоу»: у темряві клубу мерехтіли різнокольорові вогники. Під музичне супроводження майстри свого діла показали, яку красу можна створити за допомогою рук, ланцюжків та прикріплених до них вогників. Другою частиною культурної програми був виступ команди хлопців, які виконали спортивний танець «Брейк».

Усі були в захваті, оплескам не було кінця. Далі відбулися конкурси від спонсорів нашого свята: торгових марок «Нескафе» та «Фанні». Конкурси теж були дуже веселими, що було видно по посмішкам та гарному настрою присутніх гостей. І нарешті, по закінченні культурної програми, студенти змогли відпочити у ритмі танцю під музику Діджеїв нічного клубу «Форсаж».
 
На вечірці окрім студентів були присутні й «дорослі» представники нашого факультету. Це, насамперед, заступник декана ФПМ Сапсай Тетяна Григорівна та старший викладач кафедри ПМА Голуб Олександра Тимофіївна. Тетяна Григорівна дуже уважно спостерігала за всім, що відбувалося на сцені та на танцювальному майданчику, і по її посмішці можна було зрозуміти, що їй сподобалось, як сподобалось і всім присутнім студентам. Танці продовжувалися майже до ранку, але незважаючи на це, студенти наступного дня не пропустили заняття, тому що студенти нашого факультету знають, що найважливіше – це навчання.
 
Минув вівторок 20 числа. Всі залишилися дуже задоволеними. Студентський колектив виражає велику подяку організатору вечірки – Студентській Раді ФПМ – та спонсорам, які підтримали цей захід.
 


Будемо з нетерпінням чекати наступного Дня ФПМ!
 
 Новини ( 361 ... 375 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 189, зареєстрованих: 0, гостей: 189. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського