Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-10-10 23:40:26.0

Свято Дня Першокурсника ФПМ

   Всі факультети НТУУ «КПІ» мають певні традиції щодо святкування Дня Першокурсника. ФПМ не є винятком. Це свято організовує Студентська рада нашого факультету. День Першокурсника ФПМ   є своєрідною посвятою – прийняттям кожного з першокурсників в дружній колектив факультету. І кожного року активісти намагаються придумати щось нове та цікаве, але основне завдання, яке вони ставлять перед собою – це згуртувати першокурсників та навчити працювати в команді. На святі це робиться за допомогою цікавих кон
курсів.

Ось і цього року Студентська рада дала творче завдання кожній з 7 академічних груп першого курсу: придумати виступ, в якому студенти зможуть максимально розкрити свої таланти.

   Свято Дня Першокурсника ФПМ відбулось 28 вересня 2011 року у клубі «Prime». Ведучими на ньому були Ірина Дяченко та Ігор Мастерний.
Святкування розпочалися граціозним виступом дівчат із захоплюючим танцювальним номером, який дуже сподобався всім присутнім.

   Три академічні групи підготували музичні композиції у різних стилях, а група КМ-11 підготувала сценку про навчання. Було дуже цікаво спостерігати за добре підготовленими виступами.
В залі панувала святкова атмосфера, всі присутні отримували задоволення від дійства та брали активну участь в цікавих і смішних конкурсах.

   В кінці свята журі конкурсу у складі заступника декана ФПМ з навчально-виховної роботи Темнікової О.Л., соціального працівника гуртожитку №14 Тукіної Т.А., голови Студентської ради Лапшинової Дар’ї та активістів Студентської ради Нечипоренка Олега, Левко Лілії, Євтушенка Євгена визначило переможця конкурсів – групу КМ-12. Нагородою за їх старання стане гра в пейнтбол в клубі «Гепард».
    Після офіційної частини свята розпочалася традиційна дискотека.
    Дякуємо організаторам за чудову можливість відпочити, а першокурсникам бажаємо успішного навчання та цікавого студентського життя!
 
 Новини ( 211 ... 225 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 181, зареєстрованих: 0, гостей: 181. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського