Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2010-09-03 23:11:58.0

День першокурсника 2010

    
День першокурсника цього року перш за все запам’ятався... дощем: це був день парасольок і розкритих газет. Але погода не змогла зіпсувати самий незабутній день у житті будь-якого першокурсника.

    Якщо до цього хлопці та дівчата були знайомі з КПІ лише через приймальну комісію, деканат і кабінети коменданта в гуртожитках, то в понеділок, 31 серпня, було покладено початок відкриттю всіх прихованих талантів, всіх інтригуючих подробиць студентського життя.
    Першокурсники зібралися біля своїх корпусів для того, щоб згодом дружними колонами вирушити на площу Знань. Кожен факультет було видно здалеку завдяки індивідуальній символіці та прапорам. Майорів над колонами й прапор факультету прикладної математики. У супроводі своїх майбутніх педагогів та товаришів зі старших курсів наші першокурсники вишикувались на площі, зайнявши традиційне місце ФПМ перед святковою трибуною.
    На відкритті нового навчального року в КПІ були присутні такі почесні гості, як надзвичайний і повноважний посол України в Греції та Албанії за сумісництвом Цибух Валерій Іванович, депутат Київської міської ради, випускник КПІ Андрієвський Дмитро Йосипович, голова Київської міської організації профспілок працівників освіти і науки України Яцюк Олександр Михайлович, голова секції вихованців КПІ в Польщі, яка, до речі, діє з 1922 року, Януш Кукса, директор проекту «Українсько-японський центр» Мідзутані Осама, голова Асоціації випускників КПІ Повзік Анатолій Іванович і президент Асоціації випускників КПІ Родіонов Михайло Кузьмич.
    Урочисті заходи, присвячені початку нового навчального року в КПІ, за традицією відкрив ректор НТУУ «КПІ» Згуровський Михайло Захарович. Прапор України був піднятий студентами першого курсу ФІОТу Резуновим Олександром і Войчук Юлією. Багато побажань, приємних слів та порад було сказано в той день.
    До привітань приєдналися і представники творчих колективів ЦКМ «КПІ»: ніжний вальс був подарований шістьма чарівними парами з народного ансамблю спортивно-бального танцю «Стиль», розігріли кров номера збірної фан-аеробіки та народного спортивно-хореографічного ансамблю «Пульс». Погода не балувала присутніх на святі, але здавалось, що від появи Містера «Київського політехнічного інституту» Дубовика Олександра та Королеви КПІ Науменко Ірини стало трохи світліше і тепліше на площі.

    Під урочисті фанфари студенти тепер вже другого курсу передали факел знань новачкам з побажанням тримати його міцніше і не дати згаснути творчому запалу.
    Після урочистостей на Площі Знань першокурсники розійшлися по аудиторіям своїх факультетів, щоб познайомитися зі своїми викладачами. Новоспечених студентів факультету прикладної математики теплими словами привітали декан факультету І.А.Дичка, заступник декана Т.Г.Сапсай, завідувач кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем  В.П.Тарасенко, заступник завідувача кафедри прикладної математики О.Т.Голуб. Кожен «новобранець» отримав щоденник першокурсника, який допоможе йому краще зорієнтуватися у новому  для нього студентському житті, а також залікову книжку – невід’ємний атрибут справжнього студента.
    У добру путь, студенте!
 
 Новини ( 256 ... 270 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 184, зареєстрованих: 0, гостей: 184. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського