Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2016-07-27 14:08:02.0

Програма подвійного димлому між ENSTA ParisTech та КПІ

     10 червня 2016 року відбулася зустріч студентів ФПМ з представником ENSTA ParisTech , професором Сесіль Вігуро. Мова йшла про нову магістерську програму подвійного диплому. Професор Вігуро розповіла про університет, який вона представляє.
     ENSTA ParisTech є державним освітнім і науково-дослідним закладом, членом-засновником ParisTech-інженерних та бізнес-шкіл високого рівня, розташованих в Парижі і його околицях. Він був заснований Анрі Луї Дюамель дю Монсо, фізиком та генеральним інспектором військово-морського флоту. У 1970 році заклад об’єднався з трьома іншими установами та дістав назву École Nationale Supérieure de Techniques Avancées (ENSTA). Спектр спеціальностей був розширений для підготовки інженерів в галузях механіки, хімії, електроніки тощо. Установа знаходиться під контролем Міністерства оборони Франції. У 2012 році ENSTA ParisTech перемістився з свого історичного місця в центрі Парижу до нового кампусу, що на 25 км південніше столиці.
     Головну увагу у своєму виступі професор Вігуро приділила новій магістерській програмі подвійного диплому. Програма “Diplôme d’Ingénieur” еквівалентна вченому ступеню магістра в галузі інженерії. Переважна більшість іноземних студентів, які шукають магістерську програму, вступають на другий курс програми “Diplôme d’Ingénieur”, в тому числі за академічним обміном з університетами-партнерами. Саме таким чином студенти КПІ мають можливість взяти участь у цій програмі.
     Мовою викладання є французька, тому прийнятим студентам буде запропонований інтенсивний курс французької мови до початку навчання у вересні. Водночас професор Сесіль Вігуро підкреслила, що попереднє знання французької не є обов’язковим.
     Крайній термін подачі заявок – 30 вересня 2016 року.
     Кандидати повинні розпочати свій 4-й рік навчання у вересні 2016 року. Письмові іспити і усні співбесіди будуть проходити в КПІ у листопаді. Іспити та співбесіди можуть проходити англійською або французькою мовами.
     Якщо Вас цікавить участь у програмі подвійного диплому, завітайте на сайт міжнародного офісу ФПМ для отримання додаткової інформації, а далі звертайтеся до заступника декана ФПМ Сулеми Євгенії Станіславівни за консультацією:

тел.: (044) 204-99-44
e-mail: sulema@pzks.fpm.kpi.ua
корпус 15, каб. 111
 
 Новини ( 91 ... 105 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 177, зареєстрованих: 0, гостей: 177. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського