Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2008-11-14 01:45:25.0

ФПМ приймає гостей з Польсько-Японського інституту інформаційних технологій

     Факультет прикладної математики активно співпрацює з підрозділами Польсько-Японського інституту інформаційних технологій (м. Варшава, Польща). Історія співробітництва почалась у 2004 році, коли НТУУ “КПІ” був обраний Польсько-Японським навчальним закладом як університет-партнер для виконання проекту “Передача інформаційних технологій в Україну” Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН), який впроваджувався за участю Японії, Польщі та України та за сприяння уряду Японії та Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA). КПІ в проекті представляв факультет прикладної математики. Крім нашого університету в проекті брали участь інші вищі навчальні заклади України, а саме:
  • Національний технічний університет «Львівська політехніка»,
  • Одеський національний політехнічний університет,
  • Харківський національний університет радіоелектроніки.
     Від початку співробітництва було виконано ще ряд інших проектів, спрямованих на впровадження новітніх освітніх методик та комп’ютерних технологій в навчальний процес. В цьому році наш факультет був запрошений до співпраці щодо створення студентського бізнес-інкубатора в сфері комп`ютерних технологій.
    Для того, щоб дати рекомендації і поділитися своїм досвідом гості з Польщі приїхали в Київ для участі у семінарі, який був організований на нашому факультеті 22-24 вересня 2008 року. Щоб дозволити зацікавленим людям, які не змогли приїхати до Києва, взяти участь у цій події, була організована відео-сесія між Харковом, Одесою та Києвом. Надзвичайно активними учасниками даного заходу стали студенти факультету прикладної математики, які задавали цікаві запитання та пропонували власні ідеї стосовно інноваційних технологій. Загалом у роботі семінару взяли участь близько 110 студентів, викладачів і дослідників з чотирьох українських університетів. На семінарі виступили фахівці з Польсько-Японського інституту інформаційних технологій  Маріуш Тжаска, Маріуш Масейчак, Малгожата Цеціора, Йоанна Палішкевіч. Робочою мовою семінару була англійська. Отже учасники семінару мали нагоду не лише отримати нові знання в галузі інформаційних та бізнес-технологій, а й попрактикуватись у знанні англійської під час дискусій, що супроводжували весь семінар.
 
 Новини ( 331 ... 345 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 184, зареєстрованих: 0, гостей: 184. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського