Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2020-12-03 15:43:39.0

Інформація для студентів

Інформація для студентів

Календарний контроль

Тривалість

З 30.11.2020 починаються заходи другого календарного контролю, який триватиме до 13.12.2020.

Що потрібно для «а»

Обсяг робіт і кількість балів, які мають бути виконані і отримані для позитивної оцінки «а» прописано в рейтинговій системі оцінювання/силабусі дисципліни. Не зайвим буде уточнити умову отримання «а» також і у викладачів.

Кінцевий термін виставлення оцінок

Оцінки з другого календарного контролю викладачі виставлять до Електронного кампусу до 13.12.2020 і студенти можуть з ними ознайомитись в своїх особистих кабінетах.

Що буде якщо отримав «н/а»

Незадовільні результати другого календарного контролю або з обох календарних контролів з певних дисциплін свідчать про те, що до початку семестрового контролю (з 21.12 починається виставлення заліків, захисти курсових робіт/проєктів) студенти мають ліквідувати наявні у них поточні заборгованості з видів робіт, передбачених РСО/силабусом. Інакше є ризик отримати недопуск до заліків чи екзаменів, а отже у студентів з’являється академічна заборгованість, що призведе як мінімум до позбавлення права на академічну стипендію, а як максимум до відрахування після сесії, якщо заборгованості не будуть ліквідовані.
Більш детально тут.

Хто приймає рішення про допуск до перескладань

Рішення про допуск до перескладань приймає кафедра, де навчаються студенти (п.8.4 Положення про поточний, календарний та семестровий контроль, osvita.kpi.ua/node/32).
Результати календарного контролю будуть обговорюватись на засіданні кафедри і студенти мають надати пояснення щодо отриманих незадовільних результатів та причин, що їх обумовили (в формі пояснювальної записки). Це допоможе кафедрі прийняти об’єктивне рішення щодо подальшого допуску студентів до перескладань (якщо виникне така потреба).

Семестровий контроль

Вплив календарних контролів на семестровий контроль

Наскрізні незадовільні результати календарних контролів з певної дисципліни НЕ ведуть до відрахування, якщо ДО ПОЧАТКУ семестрового контролю (до 21.12.2020) студент ліквідує поточні борги і, відповідно, матиме допуск до заліків чи екзаменів з цієї дисципліни/дисциплін.
Інакше у студента виникає академічна заборгованість і якщо в період перескладань він її не ліквідує, то буде відрахований.

Терміни

Всі залікові оцінки мають бути отримані до 31.12.2020.
З 04.01.2021 починається сесія, яка триватиме до 16.01.2020.

 

 
 Новини ( 31 ... 45 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 184, зареєстрованих: 0, гостей: 184. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського