Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2007-04-20 17:13:47.0

Дні відкритих дверей ФПМ

29 березня і 12 квітня зацікавлені абітурієнти та їх батьки мали можливість побувати на дні відкритих дверей факультету прикладної математики. Перед присутніми виступив декан ФПМ проф. Дичка І.А. Він розповів про структуру факультету, охарактеризував викладацький склад, поділився інформацією про стипендіальне забезпечення та технічну оснащеність факультету.

Від загальних питань декан ФПМ перейшов до теми вступних іспитів. Цього року абітурієнти, які бажають навчатися на факультеті прикладної математики, мають складати іспити з чотирьох дисциплін: української мови (переказ із творчим завданням – залік/незалік), іноземної мови (тестування – залік/незалік), математики і фізики (комплексне тестування з максимальною оцінкою 60 балів). В минулому році прохідний бал становив: навесні – 42 бали, влітку – 38 балів. За конкурсом поданих заяв ФПМ посів друге місце по університету (після ФІОТ).

Після виступу декана абітурієнти та їх батьки задавали багато запитань, жодне з яких не залишилось без відповіді. Дні відкритих дверей факультету прикладної математики показали важливість організації подібних заходів. Сподіваємось, що проведена інформаційна робота допоможе молодому поколінню у виборі свого професійного призначення.

 
 Новини ( 376 ... 390 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 206, зареєстрованих: 0, гостей: 206. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського