Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2010-02-24 10:10:32.0

Стипендіати ФПМ: Валентин Банас

    Наша сьогоднішня розповідь про студента 6-го курсу Валентина Банаса. Він зростав у сім’ї інженерів на Запоріжжі. У дитинстві, як і кожний малюк, цікавився різноманітністю навколишнього світу, згодом став надавати перевагу технічним дисциплінам. У 5-й клас він пішов уже не до звичайної школи, а в ліцей, і навчався там за напрямом «Інформатика-математика». Згодом, коли у 8-9 класах з’явився комп’ютер, виявив сильну зацікавленість інформатикою. У старших класах посідав призові місця на олімпіадах з математики, фізики та програмування.
Навчатися в Києві Валентин мріяв ще з 5-го класу, та де саме здобувати вищу освіту – він ще не знав. Варіантів було декілька, але, проаналізувавши університети Києва, зрозумів, що лише НТУУ «КПІ» зможе надати йому сучасну конкурентоспроможну технічну освіту. Вибір залишався лише за факультетом, і він обрав факультет прикладної математики.
    Іменні стипендії Валентин Банас почав отримувати на 4-му курсі. Науковою діяльністю займається під керівництвом д.т.н., О.М.Романкевича, професора кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем. Нині займається розробкою модуля управління обчислювальним процесом у спеціалізованій комп’ютерній системі розрахунку надійності відмовостійких багатопроцесорних систем.
    Валентин завжди йде життєвим шляхом з посмішкою. Серед його девізів головними є: «Удача шукає сильних, а успіх приходить до підготовлених» та «Ніколи не здавайся!».
 
    Читайте наступного тижня завершення серії розповідей про іменних стипендіатів ФПМ, де буде написано про студентів 4-го курсу Миколу Козленка та Семена Широчина.
 
 Новини ( 286 ... 300 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 195, зареєстрованих: 0, гостей: 195. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського