Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2008-12-04 22:02:17.0

Тиждень ФПМ

   Щороку 20 листопада факультет прикладної математики святкує свій день народження. В цьому році ця дата випала на четвер, однак святкування почалося уже у понеділок, адже цього разу був організований не просто День ФПМ, а Тиждень ФПМ! Великий плакат біля дверей Студентської Ради інформував всіх студентів про те, що має відбутися протягом тижня, на який припало святкування дня народження факультету.
   Тиждень ФПМ почався з події, якої, мабуть, до цього часу на факультеті ніколи не було – 17 листопада, на міжнародний День Студента, на третьому поверсі 15 корпусу розпочалася виставка художньої фотографії «PhotoArt». Більше сотні робіт наших студентів було розвішано на стінах. Велика кількість студентів та викладачів побувало у цей та наступні дні на третьому поверсі. Надзвичайно красиві фотографії радували погляд всіх присутніх, даючи цим самим зрозуміти, що на ФПМ є не тільки «технічні» студенти, та ще й багато людей творчого складу, які вміють відчувати та помічати дуже тонкі прекрасні речі в нашому житті.
   День студента не пройшов також і без розважальної програми у рідному для ФПМ гуртожитку №14. Різнокольорові кульки, вітальні плакати, музичне супроводження – все це ще більше піднімало веселий настрій. Кожному, хто заходив до гуртожитку, пропонувалась безкоштовна кава з цукерками, за які мешканець гуртожитку мав виконати одне із багатьох завдань, що пропонувались. Таким чином, майже увесь день в дружній сім‘ї гуртожитку лунали вірші, пісні, проходили конкурси тощо.
   На другий день «Тижня» Студентською Радою ФПМ вперше був проведений конкурс чоловічої мужності та краси «Містер ФПМ 2008». Малий зал ДК «КПІ» наповнився повністю, адже склад конкурсантів був надзвичайно різноманітним: серед сімох конкурсантів були представники майже всіх курсів, включаючи шостий. Завдяки компетентному журі ніхто з конкурсантів не залишився без номінації, а звання «Містер ФПМ 2008» здобув студент 5 курсу групи КВ-42 Гоч Олександр.
У середу 19 листопада «Тиждень ФПМ» відзначився Фото-Квестом, в якому взяли участь 6 команд факультету. Незважаючи на похмуру погоду, протягом двох годин конкурсу всі отримали багато позитивних емоцій. До того ж, завдання, які були з розділу «орієнтування на місцевості», надали змогу згадати багато місць на території КПІ, а першокурсникам допомогли дізнатись чимало нового для себе.
   Четвертий день святкування ознаменувався святом жіночої краси, елегантності та граціозності. Малий зал ДК «КПІ» знову приймав гостей. Цього разу тут проводився конкурс «Міс ФПМ 2008». Десять молодих та надзвичайно гарних дівчат факультету прикладної математики радували погляди всіх присутніх. Дві години в мерехтінні сценічного світла, під оплески глядачів вони демонстрували свою жіночність, красу та артистичні здібності. Своїми оригінальними виступами дівчата приємно здивували всіх присутніх, в особливості журі, яке після довгого сперечання все таки визначило переможницю. Нею стала студентка першого курсу, групи КМ-81 Солоніна Олена. Саме вона отримала диплом та звання «Міс ФПМ 2008». Всі інші конкурсантки також не залишились без нагород, кожній з них було присуджено нагороду в певній номінації, адже всі дівчата були дуже гарні та по-своєму оригінальні. Після закінчення конкурсу святкування Дня факультету продовжилося у ритмі танцю в диско-клубі «Інтонація».
   Тиждень ФПМ можна з впевненістю назвати успішно проведеним. Такого насиченого подіями свята ФПМ не бачив вже давно. Велике спасибі від всіх студентів факультету Студентській Раді та адміністрації ФПМ за чудове свято!
 
 Новини ( 316 ... 330 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 178, зареєстрованих: 0, гостей: 178. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського