Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2012-09-07 17:24:01.0

День першокурсника 2012

   Вступна кампанія 2012 року стала однією з найнапруженіших за останні роки. Кожного дня протягом цілого місяця сотні абітурієнтів звертались до відбіркових комісій, тисячі абітурієнтів кожної хвилини слідкували за он-лайн рейтингом, а в соціальних мережах потенційні однокурсники знайомилися один з одним. Минули три хвилі зарахування і ось … 31 серпня 2012 року перед корпусами вже своїх рідних факультетів НТУУ «КПІ» зібралися новоспечені першокурсники разом зі своїми кураторами та представниками студентської ради. Останні традиційно очолили колону факультетів для урочистої ходи до Площі Знань, де згодом розпочалися урочистості з нагоди Дня першокурсника.

     Cвято розпочав ректор НТУУ «КПІ» Михайло Захарович Згуровський.
Він побажав першокурсникам успіхів у навчанні та здійснення усіх їх планів і мрій. До його побажань приєдналися поважні гості нашого університету: Митрополит Вишгородський і Чорнобильський, вікарій Київської Митрополії, намісник Свято-Успенської Києво-Печерської лаври отець Павло, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Максим Луцький, колишній прем’єр-міністр України, випускник КПІ Віталій Масол, голова Секції вихованців КПІ у Польщі Януш Фукса та інші.

    Згодом на Площі знань демонстрували свої таланти художні колективи Центру культури і мистецтв університету, крокували переможці спортивних змагань та наукових олімпіад, королева та містер КПІ, а також іноземні студенти, які навчаються в нашому університеті.

       Це яскраве і динамічне дійство завершилось традиційним запуском в небо повітряних кульок, що утворюють назву «КПІ», які ще довго можна було спостерігати над Площею Знань.
    Урочистості продовжились на факультетах. Наших першокурсників привітали декан
І.А.Дичка, заступник декана з навчально-виховної роботи О.Л.Темнікова, завідувач кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем  В.П.Тарасенко, доцент кафедри прикладної математики О.Р.Чертов, доцент кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем В.О.Романкевич та голова студентської ради ФПМ Ірина Дяченко. Згодом першокурсникам було вручено їх залікові книжки.

    Завершилось святкування дискотекою на Площі Знань, яку щорічно проводить студентська рада КПІ разом з профкомом студентів.

    Бажаємо нашим першокурсникам наполегливості у навчанні та творчої наснаги. Не зупиняйтеся на досягнутому і завжди йдіть до своєї мети!  
 
 Новини ( 166 ... 180 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 181, зареєстрованих: 0, гостей: 181. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського