Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2014-08-31 16:39:55.0

День першокурсника 2014


29 серпня у нашому університеті відбувся традиційний урочистий захід – День першокурсника. Урочистості розпочалися з підняття над площею Знань Державного прапора України. Після цього до новоспечених студентів звернувся із промовою ректор НТУУ «КПІ» Михайло Захарович Згуровський. Він нагадав, що із лав київської політехніки виходили не лише фахівці з науки та техніки, а й державні діячі, діячі культури та мистецтва, видатні спортсмени. Ректор зазначив, що в КПІ дають не тільки знання за обраною спеціальністю, але також виховують гармонійну, всебічно освічену людину. На останок він побажав першокурсникам стати особистостями з великої літери та справжніми фахівцями своєї справи.

Нове поповнення університету також щиро привітали почесні гості – випускники минулих років, видатні попередники нинішнього покоління студентів та іноземні представники.

Після привітання гостей університету перед першокурсниками та гостями свята виступили художні колективи Центру культури і мистецтв НТУУ «КПІ» та неодноразові переможці вітчизняних й зарубіжних конкурсів і фестивалів. А заключним акордом цього радісного свята стало запалення над площею Факелу Знань.

Після закінчення урочистостей на площі Знань святкові заходи відбулись на факультетах. Наших першокурсників щиро привітали декан Дичка Іван Андрійович, заступник декана з навчально-виховної роботи Темнікова Олена Леонідівна, завідувач кафедри ПМА Чертов Олег Романович, завідувач кафедри СПіСКС Тарасенко Володимир Петрович та почесний гість й випускник ФПМ, а нині виконавчий директор Асоціації «ІТ України» Віктор Валеєв. Згодом першокурсникам були вручені залікові книжки, з якими вони тепер мають крокувати крізь непрості, але надзвичайно цікаві студентські роки. Тож побажаємо нашим першокурсникам наполегливої праці, радощів студентського життя та цілеспрямованого шляху до своєї майбутньої професії!

 
 Новини ( 121 ... 135 )
RSS
2014-10-05 ...
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 188, зареєстрованих: 0, гостей: 188. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського