Про факультет Вступ на ФПМ Навчання Деканат Інформаційний розділ
укр eng    
Пошук Довідка
 
 Новини факультету | 2011-09-02 13:36:53.0

День першокурсника 2011

    31 серпня наш факультет разом з усім КПІ приймав до своїх лав чергове покоління першокурсників. Цього року на факультет прикладної математики вступило 118  абітурієнтів.
   Ще задовго до початку офіційного заходу під стінами корпусів почали збиратися студенти. Час від часу вони змагалися між собою, вигукуючи назви обраних факультетів. Так і не визначившись з переможцями, першокурсники вишикувалися в колони і попрямували за своїми товаришами зі старших курсів до площі Знань.
 
  
  За традицією святкові заходи Дня першокурсника розпочались з підняття Державного прапору та виконання Гімну України. Відкрив свято ректор НТУУ «КПІ» Михайло Захарович Згуровський. Надалі слова привітань висловили поважні гості нашого університету: перший космонавт незалежної України Герой України генерал-майор Л.К.Каденюк, народний депутат України перший секретар Комуністичної партії України П.М.Симоненко, голова Солом’янської у м. Києві районної державної адміністрації І.П.Сидоров, депутат Київради випускник КПІ Д.Й.Андрієвський, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М.Яцунь, голова Секції вихованців КПІ у Польщі Януш Фукса, керівник проекту “Українсько-Японський Центр” Осаму Мідзутані. Також з трибуни було зачитано привітання від голови Верховної Ради України В.М.Литвина.
 
    
  Далі присутніх на площі порадували своїми виступами учасники самодіяльних художніх колективів, пройшли урочистою ходою переможці численнихстудентських олімпіад та спартакіад,  студенти Міжнародного факультету НТУУ «КПІ» та гордість нашого університету – Королева КПІ та Містер КПІ. Наприкінці заходу приємною несподіванкою виявився виступ фіналіста пісенного шоу «Х-Фактор» Олександра Кривошапко з його коронним номером «Вечная любовь».     
 
  
  По закінченні святкування на площі Знань розпочались урочисті збори на факультетах.  Студентів факультету прикладної математики щиро привітали декан І.А. Дичка, заступник декана з навчально-виховної роботи О.Л. Темнікова, завідувач кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем  В.П.Тарасенко, доцент кафедри прикладної математики О.Р. Чертов, доцент кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем В.О. Романкевич. Під час зборів відбулося урочисте вручення неодмінних атрибутів кожного студента – залікових книжок. А наприкінці дня була організована концертна програма з дискотекою, яка закінчилася яскравим феєрверком.
  
      Що ж, успіхів вам, першокурсники!


 
 Новини ( 211 ... 225 )
RSS
  Початок - Назад - Вперед - Кінець
 
Зараз на сайті користувачів: 215, зареєстрованих: 0, гостей: 215. Команда порталу Статистика Карта сайту
Copyright © 2006 Факультет Прикладної Математики КПІ ім. Ігоря Сікорського